Рівні сформованості комунікативної компетентності майбутнього фахівця фізичної культури і спорту

Лахтадир, Олена Володимирівна та Поляничко, Олена Миколаївна та Коротя, Володимир та Совгіря, Тетяна та Єретик, Анатолій Анатолійович (2021) Рівні сформованості комунікативної компетентності майбутнього фахівця фізичної культури і спорту Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. с. 62-67. ISSN 2311-2220

[thumbnail of O_Lakhtadyr_O_Polianychko_A_Yeretyk_V_Korotya_T_Sovgiria_NC_15_FZFVS.pdf] Текст
O_Lakhtadyr_O_Polianychko_A_Yeretyk_V_Korotya_T_Sovgiria_NC_15_FZFVS.pdf

Download (1MB)

Анотація

Вплив нових соціально-економічних, навчально-професійних запитів сьогодення створює необхідність у вивченні й науковому аналізі комунікативної компетентності фахівців фізичної культури і спорту це дасть можливість ефективно виконувати професійні завдання та активно взаємодіяти у їх майбутній професійній діяльності. Здійснено дослідження рівнів комунікативної компетентності та її структурних компонентів майбутніх фахівців з фізичної культури і спорту залежно від статі та спеціальності. Психодіагностика рівнів комунікативної компетентності та деяких її складових у студентів дала такі результати: майбутні фахівці з фізичної культури і спорту характеризуються здебільшого середнім та низьким рівнями розвитку комунікативної компетентності.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: комунікативна компетентність; рівні комунікативної компетентності; компоненти комунікативної компетентності.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра спорту та фітнесу
Користувач, що депонує: доцент Олена Миколаївна Поляничко
Дата внесення: 27 Трав 2021 09:00
Останні зміни: 27 Трав 2021 09:00
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36485

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу