Соціальна активність як важливий компонент підготовки майбутнього фахівця соціальної сфери

Спіріна, Тетяна Петрівна та Котелевець, Анастасія (2021) Соціальна активність як важливий компонент підготовки майбутнього фахівця соціальної сфери Матеріали І Міжнародгої науково-практичної конференції. с. 189-193.

[thumbnail of T_Spirina_A_Kotelevez_MNPK_IL.pdf] Текст
T_Spirina_A_Kotelevez_MNPK_IL.pdf

Download (555kB)

Анотація

Студентам важливо бути соціально активними не стільки для глибокого занурення у професію, скільки для розвитку власної особистості у різних видах діяльності, що у подальшому зможе покращити загальний рівень професіоналізму фахівця. Волонтерська діяльність у закладі вищої освіти сприяє професійному становленню студентів, формує певні життєві позиції, сприяє саморозвитку та самореалізації студентів, дає можливість засвоювати соціальний досвід. Автори наголошують на важливості формування соціальної активності у майбутніх фахівців соціальної сфери, зокрема для кращого становлення їх як професіоналів.

Тип елементу : Стаття
Додаткова інформація: АРА: Спіріна, Т. П., & Котелевець, А. М. (2021). Соціальна активність як важливий компонент підготовки майбутнього фахівця соціальної сфери. У С. Чернети (Ред.), Актуальні проблеми соціальної роботи та соціального забезпечення : європейський та національний вимір (с. 189–193). ФОП Іванюк В. П. ДСТУ 8302:2015: Спіріна Т. П., Котелевець, А. М. Соціальна активність як важливий компонент підготовки майбутнього фахівця соціальної сфери. Актуальні проблеми соціальної роботи та соціального забезпечення : європейський та національний вимір : Матеріали І Міжнар. науково-практ. конф., м. Луцьк, 27 29 трав. 2021 р. / ред. С. Чернети. Луцьк, 2021. С. 189–193. ДСТУ 7.1:2006 (ВАК): Спіріна Т. П. Соціальна активність як важливий компонент підготовки майбутнього фахівця соціальної сфери / Тетяна Петрівна Спіріна, Анастасія Михайлівна Котелевець // Актуальні проблеми соціальної роботи та соціального забезпечення : європейський та національний вимір : Матеріали І Міжнар. науково-практ. конф., Луцьк, 27 29 трав. 2021 р. / ред. С. Чернети. – Луцьк, 2021. – С. 189–193.
Ключові слова: соціальна активність; фахівці соціальної сфери; заклад вищої освіти
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Користувач, що депонує: Доцент Тетяна Петрівна Спіріна
Дата внесення: 02 Черв 2021 14:08
Останні зміни: 02 Черв 2021 14:08
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36537

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу