Використання інтерактивних технологій навчання при впровадженні питань з олімпійської освіти в освітній процесс студентів (на прикладі Київського Університету імені Бориса Грінченка)

Іваненко, Галина Олександрівна (2021) Використання інтерактивних технологій навчання при впровадженні питань з олімпійської освіти в освітній процесс студентів (на прикладі Київського Університету імені Бориса Грінченка) Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної онлайн конференції "Здоров'я, фізичне виховання і спорт: перспективи та кращі практики". с. 58-60.

[thumbnail of H_Ivanenko_HPESBP_3_BGKU.pdf] Текст
H_Ivanenko_HPESBP_3_BGKU.pdf

Download (2MB)

Анотація

Зміна пріоритетів та соціальних цінностей у сучасному суспільстві призводить до того, що виникає необхідність у постійному вдосконаленні освітнього процесу у закладах вищої освіти. Фахівці зазначають [4,5], що у практичній діяльності закладів вищої освіти, сьогодні, переважають застарілі методи роботи, недостатньо реалізуються ідеї демократизації. Основними проблемами розвитку закладів вищої освіти є низька мотивація студентської молоді до отримання знань та зниження відвідуваності занять. Дана ситуація вимагає застосування сучасних засобів та методів освітнього процесу, що сприятиме підвищенню якості освітнього процесу студентів у закладах вищої освіти. Аналіз спеціальної науково-методичної літератури дозволяє відзначити, що на сьогодні спеціалістами визначений виховний потенціал олімпійської освіти для школярів [1,2]; досліджена важливість впровадження питань з олімпійської освіти в освітній процес студентів спеціальності «Фізична культура і спорт» [1,3], при цьому проблема вдосконалення освітнього процесу шляхом впровадження олімпійської освіти в освітній процес студентів залишається актуальним науковим питанням.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Оліміпйська освіта; студенти; освітній процес
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Збірники наукових праць
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра спорту та фітнесу
Користувач, що депонує: Галина Олександрівна Іваненко
Дата внесення: 10 Черв 2021 08:37
Останні зміни: 10 Черв 2021 08:37
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36590

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу