Вища освіта: досвід і перспектива

Прошкін, Володимир Вадимович (2015) Вища освіта: досвід і перспектива Колективна (двоосібна). Видавництво Чебаненко Ю.А., Черкаси.

Це остання версія цього елемента.

[thumbnail of V_Proshkin_VODIP_IS.pdf]
Перегляд
Текст
V_Proshkin_VODIP_IS.pdf

Download (16MB) | Перегляд

Анотація

Підрозділ присвячено історико-педагогічному аналізу інтеграції університетської науки та освіти. Розглянуто основні ідеї та підходи до визначення поняття „інтеграція”, зв’язки та співвідношення між поняттями „інтеграція”, „синтез” і „комплекс”. Зазначено, що інтеграційні процеси можуть здійснюватися в межах системи, що вже склалася, що приводить до підвищення рівня її цілісності та організованості, а так само за умови виникнення нової системи з раніше незв’язаних елементів. Виділено етапи становлення та розвитку науково-дослідної роботи у ВНЗ України, а також етапи інтеграційних процесів науки та освіти. Досліджено характеристичні особливості зарубіжної вищої школи як дослідницької установи. Розглянуто формами організації навчання студентів, заснованого на дослідженнях.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: інтеграція; наука; освіта; професійна підготовка; майбутній учитель; університетська освіта
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра інформаційних технологій і математичних дисциплін
Користувач, що депонує: Богдан Ігорович Грицеляк
Дата внесення: 08 Лип 2021 06:32
Останні зміни: 08 Лип 2021 06:32
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36789

Доступні Версії цього елемента

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу