Підготовка фахівців до інклюзивного навчання дітей з особливими потребами на основі компетентнісного підходу як наукова проблема

Мартинчук, Олена Валеріївна (2015) Підготовка фахівців до інклюзивного навчання дітей з особливими потребами на основі компетентнісного підходу як наукова проблема Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору, 7 (35). с. 408-416.

Це остання версія цього елемента.

[thumbnail of O_Martynchuk_VOUKIEOP_58_5_IL_KSPKIO.pdf]
Перегляд
Текст
O_Martynchuk_VOUKIEOP_58_5_IL_KSPKIO.pdf - Опублікована версія

Download (2MB) | Перегляд

Анотація

У статті представлено шляхи розвитку компетентнісного підходу в системі підготовки фахівців у вищих навчальних закладах різних країн світу. Висвітлено наукові ідеї провідних вчених Західної Європи, США, Росії та України, які стосуються модернізації освіти та підготовки фахівців на основі компетентнісного підходу. Проведений аналіз зарубіжного і вітчизняного досвіду з формування професійної компетентності дозволив обґрунтувати доцільність вирішення актуальної наукової проблеми щодо підготовки фахівців до інклюзивного навчання дітей з особливими потребами на основі компетентнісного підходу.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: competence; competence approach; inclusive education; children with special needs
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Збірники наукових праць
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти
Користувач, що депонує: Богдан Ігорович Грицеляк
Дата внесення: 08 Лип 2021 06:34
Останні зміни: 08 Лип 2021 06:34
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36794

Доступні Версії цього елемента

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу