Сучасні підходи до викладання волейболу на уроках фізичної культури

Сушко, Руслана Олександрівна та Зенченко, Вікторія Олександрівна (2021) Сучасні підходи до викладання волейболу на уроках фізичної культури Молодь та олімпійський рух: Збірник тез доповідей XIV Міжнародної конференції молодих вчених, 19 травня 2021 року. с. 246-247.

[thumbnail of V_Zenchenko_R_Sushko.pdf] Текст
V_Zenchenko_R_Sushko.pdf

Download (624kB)
Офіційне посилання: https://uni-sport.edu.ua/sites/default/files/vseDo...

Анотація

У сучасних умовах одним із головних завдань, що постає перед вчителями фізичної культури у школі, є зміцнення здоров’я молодого покоління і заохочення стійкого інтересу до занять руховою активністю, проте існує проблема в організації проведення уроків засобами волейболу, яка пов’язана з низькою ефективністю традиційних підходів до організації навчально-виховного процесу з фізичного виховання школярів. Падіння мотивації до традиційних уроків фізичної культури, відсутність можливості вибору школярами форм занять, незадоволеність учнів традиційним змістом та методами викладання формують низку проблемних питань, вирішення яких потребує сучасне молоде покоління. Комплексний розгляд зазначених проблем у варіативному модулі «Волейбол» створив прецедент необхідності творчого пошуку шляхів виходу з зазначеної ситуації та спонукав до вивчення обраної теми.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Волейбол; урок; фізична культура;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра фізичного виховання і педагогіки спорту
Користувач, що депонує: Руслана Олександрівна Сушко
Дата внесення: 12 Лип 2021 07:02
Останні зміни: 12 Лип 2021 07:02
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36877

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу