Профілактика як соціальна послуга сім'ям, що перебувають у складних життєвих обставинах

Лютий, Вадим Петрович та Петрович, Валерій Степанович (2021) Профілактика як соціальна послуга сім'ям, що перебувають у складних життєвих обставинах Колективна (три і більше авторів). Соціальна робота з сім’ями: теорії, моделі, ефективні практики: колективна монографія. ФОП Гадяк Жанна Володимирівна, друкарня «Волиньполіграф», Луцьк.

[thumbnail of V_liutyi_V_Petrovich_SWF_2021.pdf] Текст
V_liutyi_V_Petrovich_SWF_2021.pdf

Download (717kB)

Анотація

У монографії на основі аналізу наукових джерел, нормативно-правових актів, напрацювань та матеріалів міжнародних та вітчизняних організацій здійснено аналіз розвитку соціальної роботи з сім’ями та дітьми. У статтях науковців Волинського національного університету імені Лесі Українки, інших ЗВО України, практиків соціальної сфери, розкрито теоретико-методологічні підходи до організації соціальної роботи з сім’ями в світі та Україні, висвітлено прикладні аспекти впровадження сучасних ефективних моделей та практик соціальної роботи з сім’ями, які використовуються в соціальних службах, агенціях різного відомчого підпорядкування, освітніх закладах, громадських організаціях. Для дослідників та фахівців у галузі соціальної роботи і соціального забезпечення (теоретиків і практиків), науково-педагогічних працівників закладів вищої і професійної освіти, студентів, широкого кола фахівців органів державної влади й управління соціальною роботою.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: Соціальна робота; соціальні послуги; сім'я; складні життєві обставини
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Користувач, що депонує: Вадим Петрович Лютий
Дата внесення: 16 Вер 2021 11:08
Останні зміни: 16 Вер 2021 11:08
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/37126

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу