Інклюзивна освіта в контексті соціально-економічного розвитку міста в умовах цифровізації

Штепа, Олена Валентинівна (2021) Інклюзивна освіта в контексті соціально-економічного розвитку міста в умовах цифровізації Колективна (три і більше авторів). Соціально-економічний розвиток міст в умовах децентралізації : монографія. Київський університет імені Бориса Грінче, Київ.

[thumbnail of O_Shtepa_Monograph_2021_FITU_KUBG.pdf] Текст
O_Shtepa_Monograph_2021_FITU_KUBG.pdf - Опублікована версія

Download (2MB)

Анотація

У монографії досліджено теоретичні, методологічні та практичні аспекти соціально-економічного розвитку міст в умовах децентралізації. Обґрунтовано теоретико-методологічні основи забезпечення і формування інституційних засад соціально-економічного розвитку міст. Значну увагу приділено визначенню пріоритетних напрямів і шляхів активізації участі громадян в розвитку міст. Визначено стратегічні напрями формування моделі сталого соціально-економічного розвитку міст. Для науково-педагогічних працівників, керівників органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування та фахівців, які займаються питаннями децентралізації та соціально-економічного розвитку громад, аспірантів, студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 281 «Публічне управління та адміністрування», 051 «Економіка», 081 «Право».

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: Інклюзивна освіта; соціально-економічний розвиток; цифровізація
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: доцент Олена Валентинівна Штепа
Дата внесення: 29 Жов 2021 06:40
Останні зміни: 05 Січ 2022 07:14
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/37905

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу