Контент-продюсування мультимедійного кіноперформансу: теоретичне підґрунтя

Масімова, Лариса Гагіківна та Садурська, Єлизавета (2021) Контент-продюсування мультимедійного кіноперформансу: теоретичне підґрунтя Колективна (три і більше авторів). Scientific trends: modern challenges. Volume 1 : collective monograph. Sherman Oaks, California, GS Publishing Services.

[thumbnail of L_Masimova_E_Sadurska_STMC_1_IJ.pdf] Текст
L_Masimova_E_Sadurska_STMC_1_IJ.pdf

Download (362kB)

Анотація

Підхід індустрії мистецтв до цифрових технологій кардинально змінився за останні кілька років. Якщо раніше творчі організації обговорювали саму лише необхідність використання соціальних мереж, то сьогодні присутність в Інтернеті вважається майже такою ж важливою, як і художній вміст, який ці організації виробляють. На новому етапі розвитку культури – інтерактивному, мультимедійному, цифровому – у продюсера з'являються додаткові завдання, а сам він набуває нового статусу – розробника контенту. Серед найважливіших: 1) розробка нових форм комунікації з глядачем, який стає масовим, однак активним (прагне бути частиною процесу й брати участь у створенні творчого продукту); 2) пошук способів управління єдиним (трансмедійним) проєктом, що розвивається на декількох різних платформах.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: індустрії мистецтв; цифрові технології; творчі організації
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра медіапродюсування та видавничої справи
Користувач, що депонує: лаборант Еліна Вікторівна Задорожна
Дата внесення: 29 Жов 2021 15:35
Останні зміни: 29 Жов 2021 15:35
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/37925

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу