Оцінка ефективности диференціального додавання точок кривих в узагалненої формі Едвардса

Бессалов, Анатолій Володимирович та Ковальчук, Людмила Васильевна та Кучинская, Наталья Викторовна (2020) Оцінка ефективности диференціального додавання точок кривих в узагалненої формі Едвардса Радиотехника, .203. с. 50-59.

[thumbnail of A_Bessalov,L_Kovalchuk,,N_Kuchinska_FIT_NTUU.pdf] Текст
A_Bessalov,L_Kovalchuk,,N_Kuchinska_FIT_NTUU.pdf

Download (456kB)
Офіційне посилання: https://nure.ua/ru/branch/vseukrainskiy-mezhvedoms...

Анотація

Дани визначення і властивості 3-х класів кривих в узагальненої формі Едвардса.Розглянуто алгоритм Монтгомері диференціального додавання точок для кривой в формі Монтгомері. Обговорються аспекти відбора і оптимізації параметрів кривої узагальненої формі Едвардса. Дано краткий порівняний аналіз трех отриманих оцінок вартості обчислень і оцінюється потенцийний выиграш у швидкості скалярного добутка точці на кривих Едвардса в порівнянні з кривими у формі Вейерштраса, якій дорівнює 3.09.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Крива в узагальненої формі Едвардса; повна крива Едвардса; скручена крива Едвардса; квадратична крива Едвардса; порядок кривої; порядок точки; ізоморфізм; квадратичний лишок; квадратичний не лишок.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет інформаційних технологій та математики > Кафедра інформаційної та кібернетичної безпеки імені професора Володимира Бурячка
Користувач, що депонує: професор Анатолій Володимирович Бессалов
Дата внесення: 12 Лист 2021 12:33
Останні зміни: 12 Лист 2021 12:33
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/38177

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу