Забеспечення ефективності процесу формуваннія музично-виконавської культури майбутніх фахівців музичного мистецтва в системі сучасної музичної освіти

Економова, Ольга Серафимівна та Макарова, Емма Вікторівна та Яковенко, Віра Григорівна (2021) Забеспечення ефективності процесу формуваннія музично-виконавської культури майбутніх фахівців музичного мистецтва в системі сучасної музичної освіти Science, theory and practice. с. 277-282.

[thumbnail of У статті розглянуто основи процесу формування музично-виконавської  культури майбутнього митця-виконавця у системі університетської музичної  освіти] Текст (У статті розглянуто основи процесу формування музично-виконавської культури майбутнього митця-виконавця у системі університетської музичної освіти)
O_Ekonomova_E_Makarova_V_Yakovenko_SCIENCE, THEORY AND PRACTICE1.pdf - Опублікована версія

Download (217kB)

Анотація

У статті розглянуто основи процесу формування музично-виконавської культури майбутнього митця-виконавця у системі університетської музичної освіти. Обгрунтовано розширення та збагачення аксіологічних орієнтирів студентів на основі включення їх у творчу соціокультурну діяльність. Поняття розвитку музично-виконавської культури розглядається як сукупність професійних якостей та знань, які проектуються на вміння, необхідні для успішного здійснення професійної діяльності. Доведено, що формування музичної культури студентів набуває все ширше ідеологічно- політичного значення.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: музично-виконавська культура; музичні цінності; жанрово-стилістичні уявлення; самореалізація особистості в культурі; духовності особистості.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра інструментально-виконавської майстерності
Користувач, що депонує: Ольга Серафимівна Економова
Дата внесення: 09 Лист 2021 14:08
Останні зміни: 09 Лист 2021 14:08
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/38366

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу