Методичний супровід застосування віртуальних екскурсій в інтегрованому курсі «Я досліджую світ»

Романенко, Людмила Віталіївна та Романенко, Катерина Анатоліївна та Нікуленко, Ольга Вікторівна (2021) Методичний супровід застосування віртуальних екскурсій в інтегрованому курсі «Я досліджую світ» In: Міжнародна научно-практична конференція «Trends in science and practice of today»,.

Це остання версія цього елемента.

[thumbnail of L_Romanenko_K_Romanenko_O_Nikulenko_MSZVEIKYDS_2021.pdf] Текст
L_Romanenko_K_Romanenko_O_Nikulenko_MSZVEIKYDS_2021.pdf

Download (468kB)

Анотація

Реформування загальноосвітньої школи України забезпечує перехід української освіти на новий європейський рівень. Вирішальними змінами цієї реформи є потреби у нових підходах до навчання, інтенсивне впровадження інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) у освітній процес всіх рівнів освіти. Застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі дає можливість формувати у здобувачів освіти цілісну картину світу. У 2021-2022 навчальному році освітній процес у закладах загальної середньої освіти організовується з неухильним дотриманням протиепідемічних заходів проти Covid-19. Аби не переривати освітній процес та зробити його максимально дієвим та ефективним, вчителі мають бути готові до навчання учнів у віртуальній школі.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: інформаційно-комунікаційні технології; віртуальна екскурсія; освітній процес; заклади загальної середньої освіти;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 16 Лист 2021 12:16
Останні зміни: 16 Лист 2021 12:16
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/38653

Доступні Версії цього елемента

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу