Упровадження концепції «wellbeing» у корпоративну культуру організації

Баніт, Ольга та Мерзлякова, Олена (2021) Упровадження концепції «wellbeing» у корпоративну культуру організації In: Стратегія бізнес-організації в умовах невизначеності/ стратегія організації vs реалії vuca-світу, 10 листопада 2021 р., Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана.

[thumbnail of Проаналізовано поняття «wellbeing» (добробут). Представлено результати дослідження Інституту Геллапа, у результаті якого встановлено, що добробут складається з 5 елементів: здоров’я, професії, фінансів, соціальних зв’язків та громадської залученості.] Текст (Проаналізовано поняття «wellbeing» (добробут). Представлено результати дослідження Інституту Геллапа, у результаті якого встановлено, що добробут складається з 5 елементів: здоров’я, професії, фінансів, соціальних зв’язків та громадської залученості.)
O_Banit_O_Merzliakova_KNEY_KUBG.pdf - Опублікована версія
Available under License Creative Commons Attribution No Derivatives.

Download (936kB)

Анотація

Проаналізовано поняття «wellbeing» (добробут). Представлено результати дослідження Інституту Геллапа, у результаті якого встановлено, що добробут складається з 5 елементів: здоров’я, професії, фінансів, соціальних зв’язків та громадської залученості. Наведено приклади комплексних програм компаній з упровадження концепції wellbeing.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Ключові аспекти)
Ключові слова: wellbeing; добробут; Інститут Геллапа; корпоративна культура
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра освітнього лідерства
Користувач, що депонує: Olena Leonidivna Merzliakova
Дата внесення: 26 Лист 2021 07:50
Останні зміни: 26 Лист 2021 07:52
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/39025

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу