Особливості видавничої справи на етапі переходу від планової економіки до ринкової

Шпак, Віктор Іванович (2021) Особливості видавничої справи на етапі переходу від планової економіки до ринкової Колективна (три і більше авторів). Modern trends in science and practice. Volume 1 : collective monograph. GS Publishing Services, Sherman Oaks, California, USA.

[thumbnail of V_SHPAK_MTISAPV1_IZH.pdf] Текст
V_SHPAK_MTISAPV1_IZH.pdf

Download (334kB)
Офіційне посилання: https://www.eo.kiev.ua/resources/arhivMonographs/М...

Анотація

Діяльність працівників видавництва зосереджена у сфері нематеріального виробництва. Вона має творчий, культурологічний і певною мірою ідеологічний характер, але в результаті цієї діяльності створюються матеріальні цінності, товари – книги, журнали, газети тощо. Особливістю видавничої справи є тісний взаємозв’язок творчого, культурного, ідеологічного та економічного аспектів, що виявляється в організації виробничої структури та виробничого процесу, характері роботи редакції, взаємовідносинах видавництва з поліграфічними підприємствами, авторами. , постачальників і книготоргівців. Видавничий бізнес набуває все більшої популярності серед українських підприємців. Багато в чому це пояснюється його специфікою: достатньою відкритістю, доступністю, великою кількістю потенційних споживачів тощо. Однак утримати його вкрай важко, а продати майже неможливо, насамперед через відсутність матеріальних цінностей. Крім того, слід мати на увазі, що книговидання – справа високого ризику та непередбачуваності.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: Издательство; малый бизнес; рыночная экономика; редактор; издатель; книга; автор; литература
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра медіапродюсування та видавничої справи
Користувач, що депонує: професор Віктор Іванович Шпак
Дата внесення: 02 Груд 2021 14:32
Останні зміни: 02 Груд 2021 14:32
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/39261

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу