Передмова

Сінченко, Олексій Дмитрович (2019) Передмова Критика. 1928–1935 : хронологічний та систематичний покажчики змісту журналу. с. 3-16.

[thumbnail of O_Sinchenko_KCHSPZ_IF.pdf] Текст
O_Sinchenko_KCHSPZ_IF.pdf

Download (1MB)
Офіційне посилання: http://www.ilnan.gov.ua/index.php/uk/publikatsii/i...

Анотація

Хронологічний покажчик змісту журналу «Критика» містить опис комплекту журналу за 1928–1935 роки. У покажчику збережено структуру видання, публікації описано за роками, номерами. У кожному номері окремо виділено назви журнальних рубрик. Систематичний покажчик містить бібліографічний опис 1071 публікацій журналу «Критика» (1928–1935) з літературознавства, архітектури, образотворчого мистецтва, кіно, театру, музики, книговидавництва, мовознавства, видавничої діяльності названого журналу, а також рецензій, оглядів книг та періодичних видань. Науково-довідковий апарат до покажчика складається з іменного індексу. Видання розраховане на науковців, викладачів та студентів вищих навчальних закладів, усіх, хто цікавиться українською культурою та літературою.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: журнал "Критика"; марксизм; пролетарське мистецтво; ідеологія
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Науково-популярні видання
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет української філології, культури і мистецтва > Кафедра української літератури, компаративістики і грінченкознавства
Користувач, що депонує: Доцент Олексій Сінченко
Дата внесення: 06 Січ 2023 09:39
Останні зміни: 06 Січ 2023 09:39
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/39352

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу