Vocal ensemble: organization and functioning in the musical and educational environment

Savchenko, Yuliia та Savchenko, Regina та Pan, Qianyi (2021) Vocal ensemble: organization and functioning in the musical and educational environment Editorial authors and associated researchers. Laplage em revista (3). с. 71-79.

[thumbnail of Y_Savchenko_KAEV_IM.pdf] Текст
Y_Savchenko_KAEV_IM.pdf

Download (163kB)

Анотація

У статті розглянуто проблему організації та функціонування вокального ансамблю як засобу розвитку виконавської майстерності студентів вищих навчальних закладів музично-педагогічного профілю. Зазначено критерії якості підготовки майбутнього спеціаліста для ефективного здійснення його практичної діяльності як керівника дитячо-юнацького вокального гуртка. Метою статті є теоретичне обґрунтування змісту роботи з організації та функціонування вокального ансамблю студентів як способу розвитку їх виконавської майстерності.Організація вокального ансамблю - це керівництво та робота над функціонуванням вокального ансамблю як творчого колективу, реалізацією його потреб. Будучи організованою соціальною групою, ансамбль має ряд особливостей, серед яких: творчий саморозвиток і прагнення до творчої взаємодії; підвищена самоорганізація і цілеспрямованість

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Вокальний ансамбль; виховне музичне середовище; вокально-виконавська майстерність; студенти; керівник ансамблю.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра академічного та естрадного вокалу
Користувач, що депонує: Юлія Олександрівна Савченко
Дата внесення: 08 Груд 2021 15:30
Останні зміни: 04 Січ 2022 19:12
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/39454

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу