Розвиток твочості підлітків в навчанні музичної діяльності

Pan, Qianyi та Savchenko, Regina та Savchenko, Yuliia (2021) Розвиток твочості підлітків в навчанні музичної діяльності Innovative solutions in modern science (5(49)). с. 52-66.

[thumbnail of Y_Savchenko_KAEV_IM.pdf] Текст
Y_Savchenko_KAEV_IM.pdf

Download (250kB)

Анотація

У статті досліджується специфіка розвитку творчості Росії учнів-підлітків у навчальній музичній діяльності. Різні тлумачення поняття «творчість» стосовно особливостей с проаналізовано підлітковий вік школярів. Творчий характер о навчальна музична діяльність та її зв'язок з художньою природою с простежується музичне мистецтво. Вплив проблемних методів навчання, в окремі ситуації вибору в навчальній музичній діяльності, на розвиток творчості школярів-підлітків. А спеціально Сформована ситуація вибору ставить підлітків в умови, пов'язані з необхідність віддати перевагу одному з варіантів, зробити самостійний свідомий вибір.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Творчість; підлітковий вік; навчальна музична діяльність; проблемне навчання; ситуація вибору
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра академічного та естрадного вокалу
Користувач, що депонує: Юлія Олександрівна Савченко
Дата внесення: 08 Груд 2021 15:33
Останні зміни: 08 Груд 2021 15:33
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/39456

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу