Формування пошуково-дослідницьких умінь майбутніх педагогів: практичний аспект

Венгловська, Олена Анатоліївна (2021) Формування пошуково-дослідницьких умінь майбутніх педагогів: практичний аспект Колективна (три і більше авторів). Theoretical foundations of pedagogy and education: collective monograph. Primedia eLaunch, Boston.

[thumbnail of O_Venhlovska_monograph_2021_PI.pdf] Текст
O_Venhlovska_monograph_2021_PI.pdf

Download (1MB)

Анотація

Процес формування пошуково-дослідницьких умінь здобувачів вищої освіти є системним, комплексним процесом й реалізується у продовж всього періоду навчання студентів у закладі вищої освіти. Зважаючи на те, що майбутнім педагогам доведеться працювати в швидкозмінних умовах, тематика пошуково-дослідницьких проєктів спрямована на розв’язання актуальних проблем дошкільної та початкової освіти, покращення освітнього процесу у закладах дошкільної та загальної середньої освіти (початкова школа).

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: підготовка педагогів; пошуково-дослідницькі уміння; пошуково-дослідницькі завдання
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра освітології та психолого-педагогічних наук
Користувач, що депонує: Кафедра педагогіки та психології
Дата внесення: 22 Груд 2021 13:30
Останні зміни: 04 Січ 2022 20:40
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/40045

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу