Innovative Technologies in Higher Education: Social Policy and Development of International Cooperation

Овсянкіна, Людмила Анатоліївна та Zhukova, Оksana та Kovalenko, Oleksandr та Olena Khil, Olena (2021) Innovative Technologies in Higher Education: Social Policy and Development of International Cooperation Journal of Higher Education Theory and Practice (21(14)). с. 153-169.

[thumbnail of L_Ovsiankina_ITHE_21_IS.pdf] Текст
L_Ovsiankina_ITHE_21_IS.pdf

Download (416kB)
Офіційне посилання: https://articlegateway.com/index.php/JHETP/article...

Анотація

Актуальність дослідження зумовлена ​​можливостями формування міжнародної бази розвитку університетів. Метою дослідження є виявлення усіх факторів, що впливають на якість вищої освіти. Новизна дослідження зумовлена ​​тим, що можливість розвитку університету полягає не тільки в налагодженні спрямованої діяльності. Автори доводять, що можливість створення макросередовища досягається насамперед з використання інструментів моделювання інноваційного середовища у ВНЗ на технологічній основі. У ході порівняльного аналізу розвитку ВНЗ розглянуто переваги та недоліки рейтингового оцінювання ВНЗ та проаналізовано методи та результати діяльності провідних рейтингових агентств. Виявлено, що рейтинги є ефективним інструментом управління системою освіти, засобом підвищення конкурентоспроможності та якості освіти, важливим джерелом інформації про ВНЗ для абітурієнтів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: вища освіта; університет; середовище навчання; структура; стратегія розвитку; рейтинг
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у наукометричних базах > Scopus
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра філософії та релігієзнавства
Користувач, що депонує: Людмила Анатоліївна Овсянкіна
Дата внесення: 28 Груд 2021 14:01
Останні зміни: 01 Лют 2022 07:20
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/40306

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу