Якість дистанційного навчання очима студентів

Братко, Марія Василівна (2021) Якість дистанційного навчання очима студентів «Сучасна гуманітарна наука в інтерпретації молодих дослідників» Всеукраїнська студентсько-учнівська науково-практична он-лайн конференція. с. 98-101.

[thumbnail of М. Братко, І. Заярнюк "Якість дистанційного навчання очима студентів"] Текст (М. Братко, І. Заярнюк "Якість дистанційного навчання очима студентів")
BratkoM_ZaiiarnukI_UK_FK.pdf - Опублікована версія
Restricted to Тільки зареєстровані користувачі

Download (407kB) | Запит копії

Анотація

У період світової пандемії COVID-19, масового колективного переходу від офлайн до онлайн-форм діяльності, переведення освітнього процесу у дистанційний формат згідно із вимогами адаптивного карантину проблема якості надаваних та отримуваних освітніх послуг у закладах фахової передвищої освіти, які здійснюють професійну підготовку молодших спеціалістів та фахових молодших бакалаврів, з метою здобуття ними необхідних для подальшої професійної діяльності компетентностей, кваліфікації відповідного рівня і профілю, набуває все більшого значення.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: пандемія; идистанційна освіта; якість навчання
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Статті у науково-методичних та методичних виданнях
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: к.п.н Яніна Валеріївна Карлінська
Дата внесення: 11 Січ 2022 08:22
Останні зміни: 11 Січ 2022 14:22
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/40464

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу