Нестандартні уроки в початковій школі та вимоги до їх проведення

Карлінська, Яніна Валеріївна та Рибак, Дар'я (2021) Нестандартні уроки в початковій школі та вимоги до їх проведення Нестандартні уроки в початковій школі та вимоги до їх проведення.

[thumbnail of Я. Карлінська, Д. Рибак "Нестандартні уроки в початковій школі та вимоги до їх проведення"] Текст (Я. Карлінська, Д. Рибак "Нестандартні уроки в початковій школі та вимоги до їх проведення")
Y_Karlinska_D_Rybak_ORIP_FKU.pdf - Опублікована версія
Restricted to Тільки зареєстровані користувачі

Download (487kB) | Запит копії

Анотація

Розглянуто поняття «нестандартний урок» в порівнянні зі стандартним уроком, який є основною формою організації освітнього процесу. Значну увагу приділено тому, як саме нестандартний урок впливає на освітній процес у сучасних закладах загальної середньої освіти. Застосовуючи нестандартні уроки, можна переконатися, що вони успішно формують у здобувачів освіти потребу здобувати знання, розвивають інтерес, допитливість та креативність.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: освітній процес; стандартні уроки; нестандартні уроки
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Статті у науково-методичних та методичних виданнях
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Фаховий коледж "Універсум" > Циклова комісія з педагогічної освіти
Користувач, що депонує: к.п.н Яніна Валеріївна Карлінська
Дата внесення: 11 Січ 2022 15:17
Останні зміни: 11 Січ 2022 15:17
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/40466

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу