Підготовка викладачів музичного мистецтва у класі вокального ансамблю

Світайло, Світлана Валеріївна (2021) Підготовка викладачів музичного мистецтва у класі вокального ансамблю Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв [ збірник наукових статей]. (3). с. 180-185. ISSN 2409-0506

[thumbnail of S_Svitailo_S_VNAKKKM_3_IM.pdf] Текст
S_Svitailo_S_VNAKKKM_3_IM.pdf

Download (521kB)

Анотація

розглянуто методичні аспекти підготовки викладачів музичного мистецтва у класі вокального ансамблю, завдяки якому вони набуваючи умінь і навичок, що логічно співвідносяться з вокальними і педагогічними, хормейстерськими завданнями їх професійної діяльності; наголошено, що головною і специфічною складовою його фахової компетентності є передусім здатність до музично-виконавської діяльності, зокрема вокальної, яка становить основу його роботи з музичного розвитку учасників вокального ансамблю чи хорового колективу; завдання полягає в розкритті основних методичних аспектів, важливих у процесі ансамблевого виконання, зокрема на досягненні узгодженості, врівноваженості всіх компонентів, злагодженого звучання партій, окремих вокалістів, усього колективу під час співу.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: викладач музичного мистецтва; вокально-ансамблеве виконавство; методика роботи з вокальним ансамблем; музично-педагогічна підготовка.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра академічного та естрадного вокалу
Користувач, що депонує: викладач Світлана Валеріївна Світайло
Дата внесення: 07 Лют 2022 09:25
Останні зміни: 07 Лют 2022 09:25
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/40526

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу