Дистанційне та змішане навчання як засіб реалізації індивідуальної траєкторії професійного зростання педагога

Воротникова, Ірина Павлівна та Якунін, Ярослав Юрійович та Хоменко, Олена Анатоліївна та Наумова, Вікторія Юріївна та Рудик, Олександр Борисович та Олексюк, Олена Андріївна та Меленець, Людмила Іванівна та Третяк, Ольга Петрівна та Щербина, Вікторія Миколаївна та Кульбедюк, Анастасія Юріївна (2022) Дистанційне та змішане навчання як засіб реалізації індивідуальної траєкторії професійного зростання педагога Колективна (три і більше авторів). Київ. ун-т ім. Б. Грінченка, Україна, Київ.

[thumbnail of I_Vorotnykova_Monograph_2022_IPO.pdf] Текст
I_Vorotnykova_Monograph_2022_IPO.pdf

Download (6MB)

Анотація

Монографія присвячена розгляду питань щодо неперервного професійного розвитку педагогічних працівників в умовах інноваційних трансформацій післядипломної освіти та цифровізації суспільства. Висвітлено психолого-педагогічні аспекти запровадження дистанційних технологій для професійного розвитку вчителів. Акцентовано на впровадженні освітніх програм підвищення кваліфікації вчителів в умовах дистанційного та змішаного навчання та на результатах наукових розвідок щодо використання різних форм навчання у власній професійній діяльності. Видання адресоване науковцям, аспірантам, слухачам післядипломної педагогічної освіти, педагогічним працівникам, викладачам та студентам закладів вищої освіти, керівникам та педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: Дистанційне навчання; вчитель; змішане навчання; професійний розвиток
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра природничо-математичної освіти і технологій
Користувач, що депонує: І.П. Воротникова
Дата внесення: 04 Трав 2022 10:06
Останні зміни: 04 Трав 2022 10:52
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/41018

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу