Національно-патріотичне виховання у Польщі: Досвід для України

Babushko, Svitlana Rostyslavivna та Solovei, Liudmyla Serhiivna (2022) Національно-патріотичне виховання у Польщі: Досвід для України In: Міжнародна науково-практична конференція «Наука, освіта, технології і суспільство: нові дослідження і перспективи», 20.09.2022, Полтава.

[thumbnail of S_Babushko_L_Solovei_ZTD_NUFVSU_KUBG.pdf] Текст
S_Babushko_L_Solovei_ZTD_NUFVSU_KUBG.pdf - Опублікована версія

Download (5MB)

Анотація

Останнім часом у Польщі спостерігається значне якісне піднесення національно-патріотичного виховання. Особливу роль у цьому процесі відіграли такі прогресивні та успішні проєкти, як «Патріотизм завтрашнього дня» та «Незалежний 2018». З огляду на здобутки Польщі у питанні національно-патріотичного виховання, метою публікації є висвітлення особливостей такого виховання, критичне його осмислення та виокремлення прогресивних ідей для їх впровадження в освітню систему України. Патріотизм – це любов та відданість своїй Батьківщині, прагнення своїми діями служити її інтересам, готовність іти на жертви в ім'я інтересів свого народу.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: патріотизм; програма; незалежність; громадянин; виховання
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет романо-германської філології > Кафедра англійської мови та комунікації
Користувач, що депонує: Liudmyla Serhiyivna Solovei
Дата внесення: 13 Жов 2022 11:04
Останні зміни: 13 Жов 2022 11:04
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/41954

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу