Дослідження сучасних трендів функціонування бізнес-організацій в контекстах викликів VUCA-світу

Сагайдак, Михайло Петрович та Мерзлякова, Олена Леонідівна та Сімшаг, Ірина (2021) Дослідження сучасних трендів функціонування бізнес-організацій в контекстах викликів VUCA-світу Колективна (три і більше авторів). Трансформація менеджменту бізнес-організацій: сучасні тренди та виклики : монографія. ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», Україна, Київ.

[thumbnail of Sahaidak_KNEU_Merzliakova_KBGU_Simshah_KNEU.pdf] Текст
Sahaidak_KNEU_Merzliakova_KBGU_Simshah_KNEU.pdf - Опублікована версія

Download (1MB)
Офіційне посилання: https://feu.kneu.edu.ua/ua/depts4/k_menedzhmentu/s...

Анотація

Пандемія, спричинена коронавірусом SARS-CoV-2, кардинально змінила не лише підходи до управління та виконання різних видів робіт, а й внесла значні корективи в життєдіяльність людей. Відбулась масштабна зміна уявлень та переоцінювання наявних інформаційних технологій, а також підходів до їх використання. Впровадження та використання хмарних технологій стало новою нормою, а штучного інтелекту – перспективою найближчого майбутнього. Деякі експерти розглядають пандемію як «чорний лебідь», тобто як дивовижну, непередбачувану подію великого значення із серйозними наслідками, які різко змінюють політичне, економічне та соціальне середовище, що, у подальшому, має вплив й на діяльність бізнес-організацій8. Це означає, що для забезпечення економічної стійкості перед таким «чорними лебедями» бізнес- організації повинні діяти інакше.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: виклики сучасності; управління організаціями; VUCA-світ
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра освітнього лідерства
Користувач, що депонує: Olena Leonidivna Merzliakova
Дата внесення: 20 Жов 2022 11:25
Останні зміни: 20 Жов 2022 11:25
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/42055

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу