Новітня політична біографіка у світі і в Україні

Стамбол, Ігор Іванович (2021) Новітня політична біографіка у світі і в Україні Колективна (три і більше авторів). Українська біографіка ХХІ століття: мозаїка контекстів і форм : колективна монографія. Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського, Київ.

[thumbnail of Stambol_collective_monography_2021.pdf] Текст
Stambol_collective_monography_2021.pdf - Опублікована версія

Download (1MB)
Офіційне посилання: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0004200

Анотація

Колективна монографія Інституту біографічних досліджень Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського присвячена аналізу сучасного стану, здобутків і невирішених проблем, завдань і визначальних тенденцій розвитку вітчизняної біографіки як інформаційно-комунікативного ресурсу в умовах політичних і соціокультурних трансформацій українського суспільства. Сформульовані в монографії теоретичні положення та методичні рекомендації адресовані дослідникам-біографістам, працівникам видавничої й інформаційної сфери, бібліотекарям, а також представникам громадських осередків — усім, хто причетний до справи біографічних досліджень, інтеграції й поширення культурологічної інформації та біографічних знань.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: біографіка; наука; постаті
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет української філології, культури і мистецтва > Кафедра інформаційних комунікацій
Користувач, що депонує: к.і.н. Ігор Іванович Стамбол
Дата внесення: 14 Лист 2022 13:13
Останні зміни: 14 Лист 2022 13:13
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/42521

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу