Проблеми якості вищої освіти в контесті управління знаннями

Горбань, Олександр Володимирович (2022) Проблеми якості вищої освіти в контесті управління знаннями Колективна (три і більше авторів). Contemporary challenges in education : monograph. Foundation for the Development of the Education System (FRSE), Poland, Warsaw, Poland.

[thumbnail of O_Horban_PQHECKM_CCE_2022_FSGN.pdf] Текст
O_Horban_PQHECKM_CCE_2022_FSGN.pdf

Download (1MB)
Офіційне посилання: https://www.researchgate.net/publication/358919911...

Анотація

1. У сучасних дослідженнях освіта розглядається як модель поведінки, в якій важливу роль відіграють моделі управління. З урахуванням міжнародного досвіду доведено, що в результаті тотального управління якістю в освітній політиці значно підвищилася б ефективність реформування якості освіти. 2. Культура управління знаннями в європейській системі вищої освіти не обмежується процесом створення знань, обміну знаннями та впровадження знань. Європейська вища Система освіти стикається з необхідністю вирішення проблеми впливу культури управління знаннями на ефективність особистості, групи та організації. 3. Культура управління знаннями тісно пов'язана з організаційною культурою європейських вищих навчальних закладів. Інтеграційні процеси, які відбуваються в Європейському Союзі, навряд чи подолають регіональні особливості. У межах європейської системи вищої освіти можна спостерігати різну динаміку розвитку та взаємозв’язок між організаційною та інформаційною культурами.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: освіта; якість освіти; вищі освіта; якість вищої освіти; культура управління знаннями; моделі управління освітою
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра філософії та релігієзнавства
Користувач, що депонує: професор Олександр Володимирович Горбань
Дата внесення: 09 Груд 2022 09:30
Останні зміни: 21 Груд 2022 07:55
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/42973

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу