Моделювання процесу підготовки майбутнього вихователя до проєктної діяльності в закладі дошкільної освіти в умовах Фахового коледжу "Універсум"

Кошіль, Оксана Петрівна (2022) Моделювання процесу підготовки майбутнього вихователя до проєктної діяльності в закладі дошкільної освіти в умовах Фахового коледжу "Універсум" Тези доповідей ІV-ої Міжнародної науково-практичної конференції ―Актуальні проблеми педагогічної освіти: реалії, нові ідеї та перспективи‖. – Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2022. – 228 с.. с. 71-74.

[thumbnail of O_Koshil_MPPMVPPZDOUFKU_FKU.pdf] Текст
O_Koshil_MPPMVPPZDOUFKU_FKU.pdf

Download (821kB)
Офіційне посилання: https://lnu.edu.ua/?s=%D0%90%D0%9A%D0%A2%D0%A3%D0%...

Анотація

Одним із завдань дошкільної освіти є забезпечення її якості. Відповідно постає потреба у якісній підготовці майбутніх вихователів, їхній мотивації, стимулюванні та підтримці, формуванні у них умінь, когнітивних, міжособистісних, соціальних, технологічних навичок. Однією з технологічних навичок є педагогічне проєктування.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: дошкільна освіта; діти дошкільного віку; вихователь; педагогічне проєктування
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Статті у науково-методичних та методичних виданнях
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Фаховий коледж "Універсум" > Циклова комісія з педагогічної освіти
Користувач, що депонує: Викладач Дана Олегівна Сопова
Дата внесення: 01 Груд 2022 10:50
Останні зміни: 21 Груд 2022 08:04
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/43024

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу