Проблематика самоцінності особистості в умовах війни

Миколенко, Наталія Валеріївна (2022) Проблематика самоцінності особистості в умовах війни In: XXIV Міжнародна науково-практична конференція «Multidisciplinary academic notes. Science research and practice», 21.06.22, Мадрид, Іспанія.

[thumbnail of N_Mykolenko_ MANSRP_24_IS.pdf] Текст
N_Mykolenko_ MANSRP_24_IS.pdf

Download (164kB)
Офіційне посилання: https://isg-konf.com/uk/multidisciplinary-academic...

Анотація

Як і у мирний час, спостерігається значне поширення клієнтських запитів, так чи інакше пов’язаних із відсутністю почуття власної цінності людини для себе та оточення, зокрема, скарг на низьку самооцінку, невпевненість у собі або складності у стосунках з оточенням, причиною яких є нерозвинуте почуття самоцінності особистості. Глибока психологічна проблематика вирішується або в результаті цілеспрямованої психотерапевтичної роботи, або життєві події та обставини спричиняють переоцінку цінностей та формування нових, ефективніших форм поведінки. Причому відчутні результати проявляються внаслідок саме надзвичайних за впливом на життя людини подій, інакше адаптація до нових обставин може відбуватися без зміни свідомості та перегляду старих способів дій, без радикальної їх заміни на інші.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: самоцінність; самоставлення; адаптація; аб’юзивні стосунки; самопізнання
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра практичної психології
Користувач, що депонує: Наталія Валеріївна Миколенко
Дата внесення: 01 Груд 2022 16:06
Останні зміни: 01 Груд 2022 16:06
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/43076

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу