Людиноцентрований вектор розвитку територіальних громад

Ушенко, Наталя Валентинівна (2021) Людиноцентрований вектор розвитку територіальних громад In: Сучасні тенденції розвитку економіки, фінансів та управління: нові можливості, проблеми, перспективи, 10 листопада 2021 року, м. Київ, Київський університет імені Бориса Грінченка.

[thumbnail of N_Ushenko_2021.pdf] Текст
N_Ushenko_2021.pdf

Download (390kB)
Офіційне посилання: https://feu.kubg.edu.ua/images/stories/Departments...

Анотація

Розвитку гуманістичного підходу і відповідно людиноцентрованого вектору розвитку територіальних громад в Україні сприятиме націленість на формування платформи спільних дій через основні напрями: забезпечення відповідального партнерства між стейкхолдерами розвитку територій в контексті сталого розвитку – держави, бізнесу, населення, наукових структур; прагнення до створення соціально однорідного та згуртованого територіального колективу; активізація підприємницької та інноваційно-підприємницької активності на локальних територіях громад та підтримку функціонування бізнесу; формування мотивації до співпраці як синтез інтересів адміністрацій територіальних громад, громадських організацій та домогосподарств локальної території; убезпечувальне управління ризиками розвитку територій із-за внутрішнього та зовнішнього вектору відтоку людського та інтелектуального ресурсу, що має тенденцію до нарощування.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: людиноцентрований вектор; територіальна громада; сталий розвиток; партнерство; адміністративно-фінансова автономія; просторовий розвиток; локальна безпека.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Всеукраїнські
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра міжнародної економіки
Користувач, що депонує: професор Наталя Валентинівна Ушенко
Дата внесення: 02 Груд 2022 05:37
Останні зміни: 02 Груд 2022 05:37
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/43097

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу