Синергія культури у розвитку духовного потенціалу особистості: монографія

Лігус, Ольга Марківна та Олексюк, О. М. та Опанасюк, Олександр Петрович та Романенко, А. Р. та Завалко, К. В. та Kulish, Mariia та Kostiuk, Natalia та Rakhmanova, Oksana та Datsenko, Mariia та Малахова, М. О. (2022) Синергія культури у розвитку духовного потенціалу особистості: монографія Колективна (три і більше авторів). AV Akademikerverlag, Republic of Moldova, Кишинів.

[thumbnail of O_Lihus_O_Oleksiuk_Kolekt_Monograf_2022_FMMH.pdf] Текст
O_Lihus_O_Oleksiuk_Kolekt_Monograf_2022_FMMH.pdf

Download (94kB)

Анотація

актуальність проблем стилю та жанру пов’язана із ключовим значенням цих категорій у мистецтві різних епох. Крім того, необхідність звернення до означеної теми обумовлена дискусійним характером досліджень теоретичних аспектів стилю і жанру, зважаючи на широкий смисловий діапазон кожного з цих понять, що охоплює естетичні, соціокультурні, семантичні та психологічні характеристики.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: стиль; жанр; музична мова; жанровий інваріант; індивідуальний стиль; історичний стиль
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра музикознавства та музичної освіти
Користувач, що депонує: Ольга Марківна Лігус
Дата внесення: 13 Груд 2022 08:46
Останні зміни: 02 Січ 2023 21:08
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/43284

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу