Аналіз і моделювання суспільно-політичних процесів у регіонах світу (арабські країни)

Саган, Галина Василівна (2023) Аналіз і моделювання суспільно-політичних процесів у регіонах світу (арабські країни) Київський університет імені Бориса Грінченка, Україна, Київ.

[thumbnail of H_Sagan_posibnyk_2023_FSHN.pdf] Текст
H_Sagan_posibnyk_2023_FSHN.pdf

Download (2MB)

Анотація

У посiбнику презентовано низку тем, якi аналізуть сучасні суспільно-політичні процеси в одному із регіонів світу, а саме в країнах Арабського світу. Зібраний навчальний матеріал в посібнику дозволяє змоделювати ті чи інші аспекти внутрішньої та зовнішньої політики арабських країн. Оригінальність посiбника полягає в тому, що автор прагне показати особливості суспільно-політичного розвитку та різноплановість країн Арабського світу, а також, за наявності, їх спільні тенденції політичного, економічного та міжнародного розвитку у новітню добу. З цією метою розглядаються питання функціонування органів влади в країнах, визначається роль глав держав як політичних лідерів. Аналізу піддаються внутрішня та зовнішня політика того чи іншого очільника країни, які нещодавно управляли, чи керують країною нині. Посiбник мiстить систематизований навчальний матерiал, включає завдання i вправи для самоконтролю студентiв, що мiстять рiзнотипнi форми завдань (тестовi, закритi, вiдкритi), варiанти самостiйних робiт, широкий перелiк літератури і джерел (в тому чистi iнтернет-джерела та матерiал) для самостiйного поглибленого опрацювання дисциплiни, творчої i дослiдницької роботи. Для студентiв магітсратури денної, заочної, дистанцiйної форм навчання вищих навчальних закладiв.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: Арабські країни; суспільно-політичний розвиток; Арабський світ
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчальні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра всесвітньої історії
Користувач, що депонує: Галина Васильевна Саган
Дата внесення: 20 Квіт 2023 11:18
Останні зміни: 20 Квіт 2023 11:18
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/44502

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу