Інноваційна бізнес-діяльність структурних утворень сучасної економіки: зарубіжна і українська практика

Краус, Катерина Миколаївна та Краус, Наталія Миколаївна (2023) Інноваційна бізнес-діяльність структурних утворень сучасної економіки: зарубіжна і українська практика In: Розвиток інноваційного бізнесу. ЦУЛ, Україна, Центр учбової літератури, с. 77-114.

[thumbnail of Kraus_RIB_pidruchnyk_2023_FEU.pdf] Текст
Kraus_RIB_pidruchnyk_2023_FEU.pdf

Download (4MB)

Анотація

Державні органи влади в сьогоднішніх складних умовах господарювання докладають ряд зусиль для формування інноваційного типу економіки в частині модернізації української економіки. Створення ефективної якісної та конкурентоспроможної інноваційної системи вимагає вирішення великої кількості задач. Серед них виділяють цілий комплекс питань, пов’язаних з підтримкою інноваторів в правовій, політичній, техніко-технологічній, кадровій, фінансово-економічній та соціокультурній сферах, а також формуванням інституціонального устрою інноваційної економіки . Інституціональний устрій інноваційної економіки розуміємо як встановлений інституціональний порядок на всіх рівнях економічної агрегації в межах інституціонального середовища економіки інноваційного типу з відповідною системою організації та інституціональною структурою її інституційних одиниць.

Тип елементу : Розділ підручника/навчального посібника
Ключові слова: Інноваційна бізнес-діяльність; структурні утворення сучасної економіки; розвиток інноваційного бізнесу
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Підручники > Вища освіта
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: Катерина Миколаївна Краус
Дата внесення: 28 Серп 2023 08:41
Останні зміни: 28 Серп 2023 08:41
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/45889

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу