Сучасні орієнтири в процесі викладання маркетингу для студентів спеціальності 029"Інформаціна, бібілотечна та архівна справа"

Політова, Олена Аркадіївна (2023) Сучасні орієнтири в процесі викладання маркетингу для студентів спеціальності 029"Інформаціна, бібілотечна та архівна справа" Бібліотекознавство. Документознавство. Інформологія (2). с. 115-122. ISSN 2409-9805

[thumbnail of Politova_BDI_2023_2.pdf] Текст
Politova_BDI_2023_2.pdf

Download (397kB)
Офіційне посилання: https://journals.uran.ua/bdi/article/view/284677

Анотація

Мета дослідження – узагальнити інформацію про видання й публікації сучасного періоду, які слугують джерельною базою у процесі викладання маркетингу для студентів спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» у закладах вищої освіти України. Методологія дослідження ґрунтується на принципах наукової об’єктивності, використанні структурно-функціонального підходу та застосуванні методів контент- аналізу та синтезу, порівняння, узагальнення. Наукова новизна роботи полягає у виявленні та проблемно-тематичному узагальненні переліку видань і публікацій останніх років, які, на погляд автора, є актуальними в процесі викладання маркетингу для студентів спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» у ЗВО України. Висновки. Розгляд видань й публікацій сучасного періоду, які слугують джерельною базою у процесі викладання маркетингу для студентів спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» у ЗВО засвідчив, що сьогодні відбувається формування нових концепцій застосування маркетингу у бібліотечній та архівній справі. Завдяки активній цифровізації освітньої діяльності в Україні здійснюються трансформаційні процеси у викладанні маркетингу студентам спеціальності 029 ІБАС, про що постійно висвітлюють відповідні фахові видання.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: спеціальність 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»; маркетинг; бібліотеки; архіви; заклад вищої освіти; Київський університет імені Бориса Грінченка.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет української філології, культури і мистецтва > Кафедра інформаційних комунікацій
Користувач, що депонує: Олена Аркадіївна Політова
Дата внесення: 04 Вер 2023 13:39
Останні зміни: 04 Вер 2023 13:39
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/45907

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу