Молодь слухає літературні підкасти

Нетреба, Маргарита Миколаївна та Espinosa-Mirabet, S. (2023) Молодь слухає літературні підкасти Libro de actas del Congreso CUICIID 2023. с. 79-80.

[thumbnail of M_Netreba_S_Mirabet_CUICIID_2023_IJ.pdf] Текст
M_Netreba_S_Mirabet_CUICIID_2023_IJ.pdf

Download (1MB)
Офіційне посилання: https://www.researchgate.net/publication/374662585...

Анотація

У цьому дослідженні представлено результати аудіоспоживання українською молоддю у довоєнний період. Це одна з територій з найнижчими рейтингами аудиторії серед молоді. Їхні смаки щодо аудіо будуть додані до міжнародного дослідження, яке розробляється в різних країнах, щоб порівняти смаки, споживання та аудиторії так званого молодіжного аудіо простору покоління Z. Ця нішева група населення (віком до 24 років) споживає аудіо у вільний час більшою мірою, ніж їхні попередники, молоді люди, відомі як покоління X. Цікаво, що у взаємопов'язаному та глобальному світі існують дуже значні відмінності між аудиторіями однієї вікової групи, як з точки зору контенту, так і з точки зору споживання. Чому в Австралії, як вже було опубліковано, молодь споживає втричі більше радіо, ніж в Іспанії? Або чому в Іспанії соносфера покоління Z в основному живиться музичним контентом, що базується на міжнародних чартах? На основі попередніх досліджень та вихідних питань, метою є дослідити, як молоді українці до 24 років створюють власну соносферу, що їх цікавить, як і коли вони споживають аудіо. Ми пояснимо, чому їхня частка така низька порівняно, наприклад, з Іспанією, застосувавши ту саму методологію (в усіх досліджуваних країнах), яка вже довела свою ефективність. Опитування проводиться серед молодих людей віком 18-24 роки, студентів довузівської підготовки та студентів університету.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: підкастви; радіо; молодіжне споживання; соносфера; покоління Z.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра реклами та зв'язків з громадськістю
Користувач, що депонує: Маргарита Николаевна Нетреба
Дата внесення: 29 Лист 2023 08:44
Останні зміни: 29 Лист 2023 08:44
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/47021

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу