"Man & Woman" Інструментально-хореографічна сюїта на теми французьких пісень для чотирьох альт-саксофонів та ритм-секції (партитура з лібрето та партії)

Цимбал, Сергій Вікторович та Цимбал, Катерина Олександрівна (2023) "Man & Woman" Інструментально-хореографічна сюїта на теми французьких пісень для чотирьох альт-саксофонів та ритм-секції (партитура з лібрето та партії) : ТОВ «НВП «Інтерсервіс», Україна, Київ.

[thumbnail of S_Tsymbal_K_Tsymbal_RP_SMW_FMMH.pdf] Текст
S_Tsymbal_K_Tsymbal_RP_SMW_FMMH.pdf

Download (4MB)

Анотація

Видання адресоване студентам закладів вищої освіти мистецького спрямування, керівникам та учасникам музичних колективів. Викладений у виданні нотний матеріал може застосовуватись в освітньому процесі – у класах гри на музичних інструментах, інструментального ансамблю, концертно-виконавській практиці студентів. Аудіо та відео додатки можуть слугувати референтними треками та спонукати виконавців до самовдосконалення виконавської майстерності. Також аудіо треки з записами усіх інструментів можуть слугувати фонограмою «мінус» для занять інструменталістів, а повний запис знадобиться для репетицій хореографічної групи.

Тип елементу : Інші
Ключові слова: твори для інструментального ансамблю;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Музичні твори > Великі музичні форми
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра інструментально-виконавської майстерності
Користувач, що депонує: Катерина Олександрівна Цимбал
Дата внесення: 29 Груд 2023 17:30
Останні зміни: 29 Груд 2023 17:30
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/47679

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу