Формування туристичного бренду Республіки Північна Македонія. Операції з підтримання миру на території Колишньої Югославської Республіки Македонія та процес трансформації політичної системи в державі

Бачинська, Юлія Вячеславівна та Богданова, Тетяна Євгенівна та Горобець, Ігор Володимирович та Горюнова, Євгенія Олександрівна та Демещук, Анатолій Вікторович та Єльников, Михайло Васильович та Завгородня, Поліна та Казакова, Оксана Миколаївна та Кридон, Алла Миколаївна та Лісовська, Мирослава Миколаївна та Маклюк, Ольга Миколаївна та Перга, Тетяна Юріївна та Подрєз, Юлія Вікторівна та Слюсаренко, І. Ю. та Тихоненко, Ірина Вікторівна та Троян, Сергій Станіславович та Хмель, Анастасія Олександрівна та Черкасов, Станіслав Сергійович (2023) Формування туристичного бренду Республіки Північна Македонія. Операції з підтримання миру на території Колишньої Югославської Республіки Македонія та процес трансформації політичної системи в державі Колективна (три і більше авторів). Республіка Північна Македонія: погляд з України: Монографія. Запоріжжя, Україна, Запоріжжя.

[thumbnail of M_Lisovska_Monograph_2023_FPMV.pdf] Текст
M_Lisovska_Monograph_2023_FPMV.pdf

Download (1MB)

Анотація

У монографії представлено наукове осмислення широкого кола проблем,пов’язаних із становленням та розвитком Північної Македонії; висвітлині передумови міжетнічного конфлікту у Колишній Югославській Республіці Македонія, проаналізовані євроатлантична і європейська інтеграція Північної Македонії, розглянуто позиціонування Північної Македонії у субрегіональній системі безпеки Західних Балкан, висвітлені проблеми історичної пам’яті, політики пам’яті Північної Македонії, що стали конфліктогенними та були актуалізовані в останні роки. Для широкого кола науковців: істориків, соціологів, політологів, філософів, а також усіх, хто цікавиться проблематикою соціальних комунікацій.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: Республіка Північна Македонія; Західні Балкани; ЄС; НАТО; фактор безпеки; Центральна та Східна Європа; туризм; кліматична політика.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет права та міжнародних відносин > Кафедра міжнародних відносин
Користувач, що депонує: Мирослава Миколаївна Лісовська
Дата внесення: 13 Груд 2023 08:39
Останні зміни: 09 Січ 2024 08:47
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/47793

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу