Бренд-комунікація українських книговидавництв: виклики сучасності

Єжижанська, Тетяна Сергіївна (2023) Бренд-комунікація українських книговидавництв: виклики сучасності Колективна (три і більше авторів). Бренд-комунікації: сучасні виміри: Колективна наукова монографія. ННІЖ КНУ імені Тараса Шевченка, НВФ "Студцентр",Україна, Київ.

[thumbnail of T_Yezhyzhanska_Monograf_2023_FJ.pdf] Текст
T_Yezhyzhanska_Monograf_2023_FJ.pdf

Download (13MB)

Анотація

У розділі монографії виявлено особливості бренд-комунікації українських книжкових видавництв, зокрема, систематизовано теоретичні знання про бренд, брендинг і бренд-комунікацію книжкового видавництва, а також виокремлено особливості бренд-комунікації у книговидавничій галузі. Результати власних первинних досліджень і аналіз інших досліджень свідчать про низький рівень поінформованості споживачів про видавничі бренди, проте брендинг видавництва створює нові можливості для розвитку та виводить книжкові видавництва на новий рівень. Реалії книжкового ринку змушують видавців задуматися над можливістю використання технологій брендингу у видавничій практиці: видавці починають виходити з тіні, створюють власні майданчики у соцмережах, розвертають SMM-маркетинг, входять у блогосферу, використовують бренд-буки, наважуються на активне і постійне спілкування з читачами.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: бренд видавництва; брендинг; бренд-комунікація; книжковий ринок; промоція; книжковий маркетинг
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра медіапродюсування та видавничої справи
Користувач, що депонує: викладач Тетяна Сергіївна Єжижанська
Дата внесення: 19 Груд 2023 11:39
Останні зміни: 19 Груд 2023 11:39
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/47939

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу