Використання технологій у навчанні англійської мови в процесі іншомовної підготовки студентів спеціальності 013 "Початкова освіта"

Чаплінська, Наталія Олегівна (2024) Використання технологій у навчанні англійської мови в процесі іншомовної підготовки студентів спеціальності 013 "Початкова освіта" In: І Міжнародна наукова конференція "Технології та суспільство:взаємодія, вплив, трансформація, 16.02.2024, м. Кременчук.

[thumbnail of N_Chaplinska_TSVVT24_FLMD_FPE.pdf] Текст
N_Chaplinska_TSVVT24_FLMD_FPE.pdf

Download (645kB)
Офіційне посилання: https://archive.mcnd.org.ua/index.php/conference-p...

Анотація

Впровадження технологій у сучасні освітні процеси є не лише актуальним, а й необхідним кроком для ефективного навчання студентів. Ця тенденція особливо важлива у вивченні іноземних мов, особливо англійської, глобальної мови спілкування. Використання сучасних технологій на заняттях англійської мови має великий потенціал для підвищення якості викладання та залучення студентів до активного освітнього процесу. Заглиблюючись у зазначену проблематику можна зрозуміти, як сучасні технології можуть сприяти формуванню навичок іншомовного спілкування майбутніх педагогів, та ознайомитись з новими можливостями інтерактивного навчання студентів. Водночас варто взяти до уваги можливі негативні аспекти, пов’язані з використанням технологій навчання іноземної мови, зокрема для учнів початкової школи: відволікання, зниження сприйняття цінностей традиційних методів або технічні проблеми, які можуть виникнути у процесі навчання іноземної мови.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: інтерактивне навчання; електронні освітні ресурси; платформи;мобільні додатки
Типологія: Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Факультет педагогічної освіти > Кафедра іноземних мов і методик їх навчання
Користувач, що депонує: Наталія Олегівна Чаплінська
Дата внесення: 01 Квіт 2024 09:08
Останні зміни: 01 Квіт 2024 09:08
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/48484

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу