Використання методу ед’ютейнменту в процесі вокальної підготовки майбутніх викладачів мистецьких шкіл

Процишина, Ольга Юріївна (2024) Використання методу ед’ютейнменту в процесі вокальної підготовки майбутніх викладачів мистецьких шкіл In: Проблеми, пріоритети та перспективи розвитку науки, освіти і технологій в ХХІ столітті, 15.02.2024, Кременчук, Україна.

[thumbnail of O_Protsyshyna_PPPDSET_KAEV_FMMH.pdf] Текст
O_Protsyshyna_PPPDSET_KAEV_FMMH.pdf

Download (239kB)
Офіційне посилання: https://www.economics.in.ua/2024/02/15-02.html

Анотація

Визначено необхідність модернізації вокальної підготовки студентів у закладах вищої освіти шляхом застосування сучасних інноваційних методів, форм і прийомів організації освітнього процесу, що спрямовані на посилення практико зорієнтованості навчання, реалізацію компетентнісного підходу задля розвитку творчих здібностей здобувачів, збагачення їх методичного досвіду, покращення вокально-виконавських та вокально-педагогічних вмінь і навичок. Одним із важливих і дієвих методів навчання в процесі вокальної підготовки майбутніх викладачів мистецьких шкіл нами визначено метод ед’ютейнменту, який полягає у реалізації принципів ігрового навчання з метою активізації мотивації до навчання та посилення інтересу в студентів до освітньої діяльності.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: вища школа; мистецька освіта; вокальна підготовка; сольний спів; метод ед'ютейнменту; майбутній викладач мистецької школи
Типологія: Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра академічного та естрадного вокалу
Користувач, що депонує: Ольга Юріївна Процишина
Дата внесення: 01 Квіт 2024 12:04
Останні зміни: 01 Квіт 2024 12:04
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/48491

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу