Особливості застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій під час занять з фізичного виховання у ЗВО

Редькіна, М.А. та Шегімага, В.Ф. та Чорній, Ілона Василівна (2021) Особливості застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій під час занять з фізичного виховання у ЗВО Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова (3К(131). с. 338-341.

[thumbnail of I_Chornii_NCH_NPUD_31K_2021_FZFVS.pdf] Текст
I_Chornii_NCH_NPUD_31K_2021_FZFVS.pdf

Download (246kB)
Офіційне посилання: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/35532

Анотація

У статті розкрито особливості застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій під час занять з фізичного виховання у закладах вищої освіти. Встановлено, що у зв´язку із постійним науково-технічним прогресом виникає недостатність рухової активності у студентів закладів вищої освіти, яка у більшості випадків є причиною виникнення різних захворювань. В статті розглядаються переваги в більш широкому застосуванні інформаційно-комунікаційних технологій під час занять з фізичного виховання та їх вплив на рухову активність і стан здоров’я студентської молоді. Розкрито суть поняття інформаційно-комунікаційні технології та здійснено порівняльний аналіз їх використання в галузі фізичного виховання за кордоном та в Україні.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: інформаційно-комунікаційні технології; рухова активність; студенти; фізичне виховання; здоров’я.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра спорту та фітнесу
Користувач, що депонує: Ілона Василівна Чорній
Дата внесення: 30 Трав 2024 12:59
Останні зміни: 30 Трав 2024 12:59
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/49161

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу