Волонтерська діяльність, як засіб формування соціальної успішності студентів

Нохріна, Ірина Сергіївна та Котелевець, Анастасія (2024) Волонтерська діяльність, як засіб формування соціальної успішності студентів Збірник наукових праць Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Серія соціально-педагогічна (39). с. 74-79.

[thumbnail of I_Nokhrina_zb_n_p_kpnu-im_i_ohiienka-seriia-sots-ped_vyp_-39_FPSRSO.pdf] Текст
I_Nokhrina_zb_n_p_kpnu-im_i_ohiienka-seriia-sots-ped_vyp_-39_FPSRSO.pdf

Download (759kB)
Офіційне посилання: https://zb-socped.kpnu.edu.ua/

Анотація

У статті представленні результати авторського опитування 306 студентів 13 закладів вищої освіти України. Зокрема розглянуті основні мотиви залучення студентів до волонтерської діяльності. Висвітлений зв'язок волонтерства та його впливу на формування соціальної успішності. Волонтерська діяльність, описується як можливість отримати необхідні професійні навички, розширити кругозір студентів та такою, що сприяє формуванню соціальної успішності особистості студента. Визначається роль закладу вищої освіти як платформи, на базі якої продовжує відбуватись процес соціалізації та становлення особистості студента.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: волонтерство; волонтерська діяльність; соціальна успішність; успішність; соціальна активність; активність; соціалізація; студенти.
Типологія: Статті у періодичних виданнях > Збірники наукових праць
Підрозділи: Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи
Користувач, що депонує: Викладач Ірина Сергіївна Нохріна
Дата внесення: 24 Лип 2024 07:53
Останні зміни: 24 Лип 2024 07:53
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/49507

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу