Роль академічного дискурсу у сучасній освіті

Макарчук, Наталія (2017) Роль академічного дискурсу у сучасній освіті In: Всеукраїнська науково-практична конференція "Психолого-педагогічні особливості розвитку особистості в освітньому просторі", 17-18 травня, Мукачево.

[thumbnail of Makarchuk_Mukachevo.pdf]
Перегляд
Текст
Makarchuk_Mukachevo.pdf

Download (2MB) | Перегляд

Анотація

Висока інтенсивність реформування та модернізації освіти в Україні, входження в європейський та світовий освітній простір має ґрунтуватися на удосконаленні, а то й зміні організаційних вимог здобуття освіти, досягненні відповідності її змісту результату. Ці зміни мають забезпечувати й прогностичну функцію використання цього змісту першочергово в освітньому, а згодом і професійному просторі діяльності. На сьогодні ж спостерігаємо освітню невизначеність, що ґрунтується на своєрідній невідповідності освітнього результату його прогнозованому (часовому) призначенню. Для прикладу, вчимо в теперішньому часі, а реалізувати знання необхідно в майбутньому. Така невідповідність призводить до постійних витрат на додаткові освітні послуги, результативність яких є не завжди є якісною та відповідною.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: академічний дискурс; освіта; саморегуляція;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Всеукраїнські
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра психології особистості та соціальних практик
Користувач, що депонує: доцент Лідія Іванівна Подшивайлова
Дата внесення: 07 Лист 2017 07:57
Останні зміни: 07 Лист 2017 07:57
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/20695

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу