Навчально-орієнтований підхід до оцінювання мовлення студентів

Гладушина, Раїса Михайлівна (2019) Навчально-орієнтований підхід до оцінювання мовлення студентів Збірник тез І Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами». с. 91-96.

[thumbnail of Тези_Гладушина.pdf]
Перегляд
Текст
Тези_Гладушина.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Навчально-орієнтоване оцінювання (НТО), яке є формативним оцінюванням або оцінюванням для навчання, фокусується на надійності і достовірності. НТО розмовних навичок студентів сприяє ефективності навчання і забезпечує надійну оцінку результатів навчання. Таким чином, основна роль вчителя англійської мови полягає в створенні продуктивного середовища навчання, де НТО підтримує функцію формального оцінювання. Нині акцент на мовну компетентність в процесі навчання переважає в порівнянні з фокусом на мовну успішність, що, в свою чергу, перешкоджає розвитку навичок мовлення студентів і самого процесу оцінювання. Таким чином, розробка надійної моделі оцінювання навичок володіння англійською мовою надзвичайно важлива, оскільки вона може поліпшити викладання англійської мови.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Навчально-орієнтоване оцінювання; дидактика; навчання; викладання іноземних мов
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра англійської філології та перекладу
Користувач, що депонує: Доцент Раїса Михайлівна Гладушина
Дата внесення: 09 Січ 2020 08:47
Останні зміни: 09 Січ 2020 08:47
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/30554

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу