Організація та методика оздоровчого навчання і виховання учнів на ГПД

Ващенко, Олена Миколаївна (2015) Організація та методика оздоровчого навчання і виховання учнів на ГПД Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації (4). с. 87-90.

[thumbnail of 4 міжнародна укр 16.pdf]
Перегляд
Текст
4 міжнародна укр 16.pdf

Download (336kB) | Перегляд

Анотація

Оздоровче навчання і виховання сприяє виробленню таких форм поведінки, які підтримують стан рівноваги між організмом дитини та її природно-соціальним оточенням. Для збереження цієї рівноваги в сучасних умовах необхідно спрямувати зусилля на профілактичні заходи, що нейтралізують негативний вплив на дитину деяких чинників соціального оточення. Найважливішою складовою цієї діяльності має стати формування в учнів молодшого шкільного віку умінь і навичок здорового способу життя, ставлення до власного здоров'я та здоров'я оточення як до цінності. Здійснення цієї діяльності має відбуватися повсякчас, і, насамперед, під час перебування молодших школярів на ГПД.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: здоров'язберігаючі технології; початкова школа
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра початкової освіти та методик викладання природничо-математичних дисциплін
Користувач, що депонує: Ольга Набільська
Дата внесення: 17 Лют 2016 13:15
Останні зміни: 17 Лют 2016 13:15
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/13298

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу