Особливості навчальної методики створення вбудованих комп'ютерних систем

Абрамов, Вадим Олексійович та Литвин, Оксана Степанівна (2016) Особливості навчальної методики створення вбудованих комп'ютерних систем In: ІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет – конференція «Теоретичні та прикладні аспекти використання математичних методів та інформаційних технологій у науці, освіті, економіці, виробництві», 22 квітня 2016, Маріуполь, Україна.

[thumbnail of V_Abramov_O_Lytvyn_Proceeding_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
V_Abramov_O_Lytvyn_Proceeding_FITU.pdf

Download (207kB) | Перегляд

Анотація

В роботі описується підхід до викладання вбудованих систем шляхом розробки методики вивчення технологій створення і тестування вбудованих систем управління від першого до останнього етапу. Основна мета вивчення циклу дисциплін з вбудованих систем полягає як в наданні базових знань та навичок проектування ВСК, так і в підготовці студента і майбутнього фахівця до самостійної роботи, пошуку нової інформації, адаптації до постійних змін в сфері вбудованих систем. Представлена методика охоплює усі етапи проектування, які використовуються у виробництві, і дозволяє досягнути вказаної мети. Крім того, індивідуальні завдання кожному студенту у створюваному проекті дозволяє реалізувати індивідуальний підхід і стимулювати максимально ефективну роботу кожного.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: начальна методика; вбудовані системи керування
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Всеукраїнські
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра інформаційних технологій і математичних дисциплін
Користувач, що депонує: Оксана Степанівна Литвин
Дата внесення: 30 Вер 2016 05:53
Останні зміни: 16 Квіт 2018 11:31
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/15130

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу