Студентоцентрична модель підвищення кваліфікації керівників закладів середньої освіти

Линьов, Костянтин Олександрович (2016) Студентоцентрична модель підвищення кваліфікації керівників закладів середньої освіти Сучасний викладач у студентоцентричній моделі освітнього процесу університету. с. 38-41.

[thumbnail of K_Lynov_Studentotsentrychna model PK_2016.pdf]
Перегляд
Текст
K_Lynov_Studentotsentrychna model PK_2016.pdf

Download (224kB) | Перегляд

Анотація

Реалізація вищенаведеного дозволила зреалізувати студентоцентричну в своїй основі модель СПК, яка базується на: індивідуальній траєкторії навчання, виборі часу та формату занять; інформаційному забезпеченні, електронній реєстрації, дистанційній формі навчання; широкому обміну практичним досвідом керівників ЗСО. Але цей формат є лише одним із можливих у широкому спектрі наявного провідного вітчизняного та зарубіжного досвіду моделей підвищення кваліфікації. Поряд з цим, на наш погляд, можна виділити спільні для всіх моделей ключові чинники, що забезпечують успіх таких проектів: готовність до інновацій, високий професійний рівень організаторів та викладачів закладів післядипломної педагогічної освіти, а також політична воля і готовність організаторів СПК постійно вдосконалюватися.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: підвищення кваліфікації; керівник закладу середньої освіти
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Всеукраїнські
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: доцент Костянтин Олександрович Линьов
Дата внесення: 30 Лист 2016 07:33
Останні зміни: 30 Лист 2016 07:33
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/17117

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу