Теорія та практика психологічної аутопсії за фактом самогубства

Суліцький, Вадим Володимирович (2018) Теорія та практика психологічної аутопсії за фактом самогубства Актуальные вопросы судебно-психологической экпертизы, 9 (1). с. 158-161.

[thumbnail of V.Sulitskyi_IL_KUBG.PDF]
Перегляд
Зображення
V.Sulitskyi_IL_KUBG.PDF

Download (5MB) | Перегляд

Анотація

Ґрунтуючись на методологічних підходах в суїцидології як науки, в статті розглядаються сучасні можливості практичної психології в постмортальному вивченні особистості (встановлення виду смерті, причин самогубства і відтворення посмертного психологічного портрету жертви) при поводженні психологічної аутопсії, як різновиду комплексної судової експертизи. У ній аналізуються методи дослідження, структура та пропонуються правила, яких повинен дотримуватися експерт-психолог при зіставленні даних і підготовки висновку за підсумками проведеної психологічної аутопсії.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: суїцид; психологічна аутопсія; постмортальне дослідження; психолог-експерт; суїцидологія; суїцидент
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Користувач, що депонує: доцент Вадим Володимирович Суліцький
Дата внесення: 03 Груд 2018 07:56
Останні зміни: 03 Груд 2018 07:57
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24954

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу