Особливості соціальної підтримки учасників бойових дій та їх сімей в зарубіжних країнах та в Україні

Дуля, Аліна Володимирівна (2019) Особливості соціальної підтримки учасників бойових дій та їх сімей в зарубіжних країнах та в Україні Колективна (три і більше авторів). Modern Technologies of Society Development. Collective Scientific Monograph. The Academy of Management and Administration in Opole, Opole.

[thumbnail of A_Dulia_Opole_2019_3.pdf]
Перегляд
Текст
A_Dulia_Opole_2019_3.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Проаналізовано особливості соціальної підтримки учасників бойових дій та їх сімей у зарубіжних країнах. Визначено та охарактеризовано види соціальної підтримки сімей учасників бойових дій (соціально-педагогічна підтримка, правова підтримка, психологічна підтримка, матеріальна підтримка). Окреслено шляхи підвищення якості надання соціальної підтримки учасникам бойових дій та членам їх сімей в Україні спираючись на зарубіжний досвід.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: соціальна підтримка; види соціальної підтримки; учасники бойових дій; сім'ї учасників бойових дій
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Користувач, що депонує: Аліна Володимирівна Дуля
Дата внесення: 19 Квіт 2019 10:18
Останні зміни: 19 Квіт 2019 10:18
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27102

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу