Розвиток медичного страхування в умовах COVID-19

Сосновська, Ольга Олександрівна та Баліцька, Ганна Олегівна (2020) Розвиток медичного страхування в умовах COVID-19 Збірник наукових праць Університету Державної фіскальної служби України (1-2). с. 325-337. ISSN 2617-5940

[thumbnail of O_Sosnovska_G_Balitska__UDFSU_1_2_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
O_Sosnovska_G_Balitska__UDFSU_1_2_FITU.pdf

Download (773kB) | Перегляд

Анотація

У статті розглянуто сучасний стан розвитку медичного страхування в умовах пандемії Covid-19. Досліджено статистику розповсюдженості коронавірусу та витрати на допомогу в боротьбі з пандемією в різних країнах світу. Розглянуто програми страхування вітчизняних страхових компаній на випадок інфікування коронавірусом. Розроблено алгоритм надання страхового захисту страховими компаніями у випадку захворювання коронавірусом в Україні. Визначено позитивні аспекти укладання договорів медичного страхування від коронавірусу для населення та економіки України як актуального виду страхування.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: медичне страхування; Covid-19; програми страхування; алгоритм страхового захисту
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра фінансів та економіки
Користувач, що депонує: Sosnovska Ольга Александровна Сосновская
Дата внесення: 27 Лист 2020 10:22
Останні зміни: 27 Лист 2020 10:22
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33064

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу